torstai 11. kesäkuuta 2015

Miksi tämä blogi?

Internet on täynnä jopa suomenkielisiä taloudesta, politiikasta, sijoittamisesta ja ympäristöstä kirjoittavia blogeja. Mihin siis tarvitaan vielä yksi samanlainen?

Ei kai sitä oikeasti tarvitakaan. Kun katsoo tähtitaivasta ja tajuaa, että näkee vain murto-osan oman galaksimme tähdistä. Ja että tällaisia samanlaisia galakseja on lukematon määrä, ymmärtää että yhden ihmisen meuhkaaminen ei paljoa maailmankaikkeudessa paina.

Silti aina välillä tuntuu siltä, että on joitain omasta mielestä tärkeitä asioita, joita haluaa jakaa muille. Olen aktiivinen keskustelija Twitterissä, ja välillä tuntuu, että sen 140 merkkiä ei millään riitä oman ajatuksen ymmärrettäväksi saamisessa. Voin siis tänne laittaa laajemmin perustellen ajatuksiani ja näkemyksiäni. Se auttanee minua itseäni voimaan paremmin.

Ja vaikka maailmankaikkeuden tasolla sillä ei olekaan mitään merkitystä, minun oman elämäni kannalta sillä on iso merkitys.

Tulen siis jatkossa kirjaamaan tänne ajatuksiani taloudesta, politiikasta, sijoittamisesta ja ympäristöstä. Jos niistä ajatuksista on iloa myös edes yhdelle toiselle ihmiselle, tällä on jotain suurempaakin merkitystä.

2 kommenttia:

  1. Hei. Onneksi olkoon blogin perustamisesta. Sinulla on heti alkuun valtavirrasta poikkeavia kirjoituksia. Mallisalkkujen seuraaminen on henkilökohtaisesti erittäin mielenkiintoinen aihe. Blogista lukeminen on huomattavasti helpompaa, kun Kauppalheden sivulle tulee ylös kaikkien kirjoittajien muutokset.

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Yritän jatkaa tällä linjalla. Myös sinulla oli mielenkiintoinen blogisivusto. Jossain vaiheessa yritän väkästellä tänne jonkinlaisen suosikkiblogieni listan.

    - Martti

    VastaaPoista